email: info@kunsthandeldeckers.nl

Kunsthandel Deckers is gespecialiseerd in de verkoop van zeefdrukken van Herman Brood, Cobra-artiesten zoals Corneille en Karel Appel,  Ronald Boonacker, Jan Cremer en andere moderne kunst via internet. Bij andere moderne kunst moet u denken aan grafiek (litho's, etsen, steendrukken, zeefdrukken) en schilderijen van onder andere de volgende beeldend kunstenaars: Ad Arma, Clemens Briels, Peter Diem, Fon Klement, Sylvia Kristel, Lucebert, Ad van Hassel, Ad Verstijnen en Nico Vrielink. Alle handgesigneerde kunstwerken gaan op verzoek vergezeld van een (foto) certificaat van echtheid.  Voor bedrijven geldt: op uw bestelling is de margeregeling (bijzondere regeling - kunstvoorwerpen) van toepassing.

Hoewel kunsthandel Deckers een internetwinkel is bestaat de mogelijkheid om - uitsluitend na telefonische afspraak -  het door u gewenste werk van tevoren te bezichtigen.

Als u grafiek aanschaft, weet wat u koopt.
Grafiek of prentkunst is de verzamelnaam voor kunst die wordt verkregen door op een plaat een voorstelling aan te brengen en deze af te drukken op ander materiaal, meestal papier of linnen. De volgende kunstdrukmethoden worden onderscheiden: zeefdruk, ets en litho/steendruk. Daarnaast is er ook nog de artglicee of gicleeprint. Grafische kunst biedt de mogelijkheid werk van schilders zoals Karel Appel, Jan Cremer, Herman Brood, Theo Mackaay (bekend van het Gouden kalf), Corneille, Peter Diem en Ad Arma betaalbaar te maken voor een breder publiek.  

Let op: lang niet alle kunst die wordt omschreven als zeefdruk (ook door mij) is ook werkelijk een zeefdruk. Vaak is het deels een rasterdruk of is het een combinatie van een aantal kleuren ineens met daarover heen slechts een enkele kleur. Het komt ook voor, bijvoorbeeld bij Herman Brood, dat het een "gewone" (wel met de hand gesigneerde) druk betreft. Een voorbeeld van een "gewone" druk is "Van God los" (1e oplage) van Herman Brood.

Wilt u meer weten van de verschillende grafische technieken of wilt u weten welke bijzondere nummeringen er zo al zijn (EA etc.), opent u dan op de homepage FAQ: over grafische technieken.  

Uiteraard hebt u garantie op uw aankoop. Tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven wordt de echtheid van het aangeboden kunstwerk volledig gegarandeerd. Dit houdt in dat u gedurende één jaar na aanschaf een "niet echt - geld terug" garantie hebt. Een uitgebreide toelichting kunt u terugvinden in de algemene voorwaarden. Hierin kunt u ook het nodige lezen over de wijze van verzending en retourzending.

Bij kunsthandel Deckers kunt u veilig bestellen. Het bestelproces loopt via een beveiligde verbinding (SSL). Dat wil zeggen dat de gegevens die u via de website naar ons verstuurt niet door anderen ingezien kunnen worden. Zie ook de privacy en cookieverklaring van kunsthandel Deckers.

Betaling
Hoewel met een beveiligde internetverbinding wordt gewerkt wordt u niet gevraagd om uw bankgegevens of om via deze verbinding te betalen. U kunt gewoon op de voor u gebruikelijke manier het verschuldigde bedrag overmaken op de rekening van kunsthandel Deckers. Dit hoeft u pas te doen nadat u een mail hebt ontvangen, waarin wordt bevestigd dat het kunstwerk ook werkelijk voorradig is. Dit is nagenoeg altijd het geval, maar niets is zo vervelend als al wel betaald te hebben en weken op uw bestelling moeten wachten en dat risico loopt u bij ons dus niet.

Inruil/inkoop   Op dit moment koopt/ruilt Kunsthandel Deckers geen kunst in en wordt er ook geen kunst getaxeerd.  

Kunsthandel Deckers, Stresemannlaan 17, 2037TA Haarlem, Nederland

+31(0)23.5334124        btw.: NL079139103B03        KvK: 58630589        IBAN: NL37ABNA0622042270        BIC: ABNANL2A